1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049841

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Timrå och mora tappar 6m i fallskärm. Västerås och bik har haft ekonomiska problem under säsongen och måste reda ut dessa.

Löven säger att man hoppas på att behålla 70% men det är lika mycket värt som att vi vill ha kvar 2/3 när shl klubbarna shoppar lös. Weigel, Palmqvist, vessel har konkret intresse, deras bästa back cooper ryktas till saik. Crandall, hutch, Ottosson och Liss lär ha ögonen på sig. Cannata är väl ungefär som vår chans att ha kvar bartosak. Till detta ska dom in med nya tränare.

Jag tycker detta ser rätt tufft ut, så rätt imponerande att du med säkerhet nu kan säga att de får ett mer slagkraftigt lag än oss.

Att säga att vi får svårt att nå topp 5 nu när alla trupper har gigantiska hål känns ungefär lika seriöst som journalisterna som börjar tippa hur serien ska sluta redan nu i mars.

Får vi in bartosak är mycket vunnet, den enskilt viktigaste positionen. Sedan måste vi hitta en bra förstacenter. Visst det blir hårt jobb för glader men är övertygad att vi kommer ha en spännande trupp med potential när serien startar.

Kanske kan vi faktiskt bygga en välbalanserad backsida nu när många lämnar. Förra året fanns tendenser att den var lite för offensivt byggd, nu har vi chansen att bygga detta rätt och riktigt och då blir vi ett bättre lag totalt sett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag tror att detfinns en förklaring, förutomdet Nubben sa i media, till att Timrå låg lågt med nya spelare under säsongen.
Tror man kommer gå in hårt i denna säsong.
Men det är bara mina spekulationer(önsketänkande?)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Som sagt så blir det tufft, svårt och kostsamt.
Jag tror A och O blir att behålla Barto eller hitta en annan supermålvakt om vi öht ska ha en rimlig chans att hänga i toppen.
Jag är väldigt försiktigt optimistisk.
Kommentera