1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480188 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051070

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Är ju bara att köpa iptv så kan man se matcherna. Blir nog inget cmore för mig till hösten, trots att jag tycker sändningarna steppat upp denna säsongen med Lars Lindberg i spets, som är grym på sitt jobb.

Killen i Telias kundtjänst när jag sade upp Cmore dagen efter SIF:s beslut frågade ”Är du Björklöven- eller Modosupporter?” Jag svarade ja och då sa han att det är många supportrar till våra lag som sagt upp sig, och att han lider med oss för vad som hänt.

110% anti Cmore och SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Jag har aldrig sagt att jag har cmore.. jag säger bara hur jag tror det kommer bli tyvärr!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Jo och det gäller även supportrar till Modo, Timrå och övriga lag som är här och läser. Alla som köper ett cmore sport-abonnemang är ju med och bidrar till det här sjuka avtalet som SIF och SHL håller om ryggen.
Enda chansen vi har att påverka är ju att inte betala för skiten. Man har ju varit förbannad över det här länge men för min del rann bägaren verkligen över efter denna säsongen.

Man blir ju extra förbannad nu också när SHL-lagen återigen plockar hockeyallsvenska spelare under kontrakt med hjälp av de pengar som vi själva betalat via Cmore.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Bra där, tyvärr behövs det väl att övriga lags supportrar gör detsamma. Är ju dock lätt att förstå att man inte bryr sig om man håller på ett lag i SHL, det behövs väl tyvärr att ett lag åker ur för att man ska inse hur ruttet allt fungerar i svensk hockey.
Håller med om Lars Lindberg, en riktig pärla
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Kan man tänka sig att det startas en uppmaning om att säga upp sitt cmore abonnemang under Skrivunder.com?
Låst ämne