1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478771 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051455

Sv: Apropå ingenting...
wolper:

Och där va det klart det vi visste redan.
Flickar in med att Oskars är ute efter Cannata oxå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Jag begriper inte ens hur man kan vilja spela i Oskarshamn. En liten håla till stad, vars klubb turligt nog räddade sig kvar i Elitserien pga ett fladdermusvirus. Klubbens representation i högsta ligan lever minst sagt på lånad tid. Högst troligt sjunker de med dunder och brak redan nästa säsong.

Hela klubben verkar genomsyras av amatörer, då de inte ens verkar kunna scouta egna spelare, utan mestadels plockar guldkorn i HA som andra klubbar och kunniga sportchefer redan hittat.

Hur kan man vilja spela i en klubb som man vet, som bäst, verkligen som bäst, kan sluta på en 12:e plats? Då måste ju det vara mer attraktivt att spela i en toppklubb i HA och göra en riktig resa istället.

Money talks I guess.. Pengar som de förövrigt fått av ett efterblivet TV-avtal. Justefan, höll på att glömma... Avsluta Cmore!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Man hoppas att Oskarshamn åker rakt ner. Och hoppas att AIK misslyckas totalt med deras nya satsning. Nä bara knyta nävarna och se fram emot måndagen kommer och nyhets uppdateringen.
Kommentera