1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2053917

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Absolut 0 risk för det!
Folk verkar gå omkring och tro att bara för att en idrottsman hellre skulle vilja utöva sin idrott i ett annat lag högre upp så skulle denne helt enkelt gå på halvfart, sakna låga och inte ha något intresse, det är ju fullkomlig befängt! För alla er som idrottat på någorlunda hög nivå VET att man aldrig oavsett går på halvfart, snarare så att vill man någon annanstans högre upp så jobbar man ännu hårdare för att ta sig dit, aldrig någonsin har en idrottsman tagit sig dit man vill genom att ”gå på halvfart och inte brinna för sin uppgift”
OM Björn nu vill till shl eller leksand så kommer han jobba extra hårt i Modo för att göra det realistiskt att gå till tex leksand den dagen han är kontraktslös.
Inte ens Leksand skulle vara så desperata att plocka in Björn om 1 el. 2 säsonger om han stått och petar näsan i modos bås under en hel säsong.

Idrott är ett arbete och alla idrottsmän arbetar så hårt man kan för att ta sig så högt som möjligt så Björn kommer givetvis stå i Modos bås i höst och han kommer till 100% leverera precis som han gjort tidigare säsonger, faktum är att jag tror att han kommer vara mer än 100% om han nu har en tanke på shl i framtiden!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: I amerikansk fotboll finns det en hel del spelare som bråkat sig loss från kontrakt.
Sök på Antonio Brown, Björn är hans svenska motsvarighet.
Kommentera