1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480508 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054452

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: "Björn har väldigt ofta snackat om att Modo har haft fel självbild. Jag undrar vad Björn tycker om sin egen?"

Han har nog fortsatt höga tankar om sig själv!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: så här sa Hellqvist i samband med att han skrev nytt kontrakt.
"Jag tycker att vi har goda chanser att kriga om en plats i SHL den här säsongen och skulle vi inte ta oss hela vägen nu har vi goda chanser även nästa säsong"

Tycker att mycket i den här soppan är märkligt. Att många vill ha Hellqvist som tränare inklusive SHL lag som kan betala betydligt mer kan inte vara förvånande för honom. Varför denna reaktion bara för att Leksand hör utav sig.

Att det inte var en garanti att de skulle gå upp i år var inte heller förvånande

Att Modo skulle tappa många spelare var inte heller oväntat

Känns som att när Björn skrev kontraktet så var hans tanke och fulla övertygelse att stanna i tre år, och målet var att ta Modo tillbaka till SHL Något måste ha hänt som gör att han känner att han måste lämna även om det innebär att han riskerar att svärta ner sitt rykte som en som sticker.

För den som betraktar detta utifrån så känns det som att allt handlar om pengar, och att Björn blir salig när Leksand kan erbjuda mer i lön. Jag tror dock att det finns mer under ytan
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Confusius:
Ja det är en kille som vet hur man bygger lag, uppenbarligen har bra träningsmetoder och kan utveckla spelare. Så han känner sig nog rätt så trygg.
Kommentera