1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2057121

Sv: Silly season - 2020
hompa90: Hellkvist skulle träffa Glader i går så rimligtvis reste Björn upp i fredags eller igår!
Lokal media har inget att rapportera eftersom det inte finns något att säga och har väl egentligen inte gjort sedan det avslöjades att Leksand försökt värva Björn för 1,5 månad sedan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Jag tror inte Björn reste upp hit. Samtalar dom så är det nog via telefon eller skype. Jag tror att ska björn vara kvar så har han nog åkt upp. Ska han lämna så kommer han inte upp till övik igen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo:

Lyssnade på modo channel. Härligt att se hur proffsiga vi är när det kommer till spelar presentationer och uppdateringar. Finns inget lag i ha som matchar detta, och det håller hög shl klass. Varje spelare får exponering och kort genomgång.

Intressant att höra målvaltstränare, han verkar vara en riktig bra resurs. Hoppas vi kan ha kvar honom ett tag. Intressant hur han jämförde Cannata med nya målisen, och reagerade på det han sa om cannatas svaghet och hur vi siktade in oss på dessa när vi möttes. Visst att cannata var bra i vissa matcher mot oss men han var långt ifrån det monster man kunde se i andra matcher, mot Timrå t.ex. Tyder på att man är väldigt noga i scouting av motståndare och verkar analysera mycket, känns väldigt positivt.

Får bra vibbar av både målisen och Mikelsson efter att ha lyssnat, verkar vara bra personer som kan bidra både på och av isen.

Nu återstår bara tränarfrågan, tror glader sätter ihop ett bra lag så viktigt att vi får en tränare som kan utnyttja detta. Ingen PJ eller liknande, det måste vara ett namn som bygger på liknande spelsystem som Björn, men kanske med lite mer respekt för försvarsspelet.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
"Freddans" försvarstal – efter toppspelarens infekterade Modoflytt: "Lätt att lägga skulden på oss"

Provläs till 10:03
Låst ämne