1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482710 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2057678

Sv: Silly season - 2020
snowden: Fast är det roligt om en av våra rivaler till att nå SHL signar hockeyallsvenskans bästa offensiva forward och säkerligen får med sig fler tongivande spelare ur en redan bra fjolårstrupp? Fattar inte tankegången riktigt ur ett Modo-perspektiv? Jag skiter väl i vad de andra lagen har för spelare så länge det går bra för Modo. För min del får SHL gärna dränera varenda allsvensk klubb på all kvalitet som finns om det innebär något positivt för oss.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bamse: Nja, hockeyallsvenskans bästa forward tycker jag var Tambellini, med Dahlen som god tvåa. (Han saknade inte bara defensiven, utan också fysik och mod. Dahlén har ett på år på sig att bli den bästa forward som spelat i hockeyallsvenskan)

Jag hoppades länge på Bartosak även om jag visste att det egentligen var en alldeles för dålig serie för honom, så jag medger att det är lite märkligt att jag ändå mest tycker synd om Dahlén.
Han skulle efter en bra försäsong och mer mod kunna ligga i täten i SHLs skytteliga, men väljer att inte ens försöka.

Det är som när Oskar Westberg valde att spela för Anundsjö IF istället för att fortsätta i Modo. Killen som tvillingarna Sedin tyckte var den bästa som de spelat med och som var ett år yngre än dem. Killen som hade all potential i världen att bli hur bra som helst i hockey, men som hellre stannade i Anundsjö med sina kompisar och latjade hockey på vintern och spelade fotboll på sommaren. Jag kan än idag fundera på hur ruskigt bra han kunde blivit, men som bara kastade bort talangen för att han inte ville lämna kompisarna eller vad det nu var.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bamse: Håller med , har också svårt att glädjas över att ett annat lag får behålla sin profil och framför allt nu när vi har fullständigt blivit dränerat på spelare !!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bamse: Säkerligen är ungefär 101% avis på att Timrå lyckas behålla honom, och de är fullt medvetna om vilken skillnad han kan göra. Det man är lite less på bara är hur man framför det, typ ”vilken fegis” osv.

Kul för Timrå mindre kul för Modo, end of bullshit.
Låst ämne