1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481835 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2057999

Sv: Silly season - 2020
Gavelo:
Nja det som är riktigt skrämmande för mig är att folk vill ha kvar en tränare som inte vill vara här och som aktiv försökt skada MoDo för att få komma bort.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Amitiel: Jag var en av dom som ville ha kvar Björn, men knappast som tränare, utan för att statuera ett exempel! Att man inte pissar på MoDo ostraffat!

Han gjorde sig naturligtvis omöjlig som MoDo-tränare i samma sekund som han uttalade att det skulle "kittla med Leksand", vilket han naturligtvis visste om, det var hans och Leksands strategi.

Jag brukar vara en enligt mig själv sansad person, men det har brunnit för mig totalt med allt som Björn och Leksand gjort och sagt. Det är på så jävla låg nivå att man undrar hur vuxna människor överhuvudtaget kan tänka i sådana här banor. Dom har förnedrat MoDo totalt!

Och det finns verkligen inga vinnare i den här soppan.
-- MoDo som klubb är dom största förlorarna som har blivit totalt pissade på av Hellkvist och Leksands IF(igen)inför hela hockeysverige!
-- Björn Hellkvist som helt obegripligt totalt förstört sitt rykte och anseende både som tränare men framförallt som person.
-- Thomas Johansson som gjort sig själv till sportchefernas pajas numero uno!
-- Leksands IF´s styrelse som anställt och uppenbarligen stöttar denne pajas numero uno i det han gör. Hur fan mår de som förening när de har en styrelse och sportchef som beter sig på det här sättet??

Och ja ni får gärna anse att jag är ur balans, men jag kommer att ta exakt varje tillfälle som ges framöver till att kasta skit på Leksands IF och MoDo, man pissar inte på vår anrika förening på det här sättet!!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Amitiel:

Vi verkar inte ha nån brådska med att hitta en ersättare, arbetet påbörjas NU.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Amitiel: Extremt sjukt hur en del stack huvudet i sanden och trodde Björn blivit felciterad eller andra bortförklaringar.

I själva verket har han varit tydlig med att han ville lämna sen säsongen tog slut...

SKANDAL att det tog över en månad att lösa.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Amitiel: Håller helt med, men så underbart att ha Johan Widebro!!
Låst ämne