1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2058765

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Har hört det där med Forsberg ett antal gånger från några olika men aldrig fått helt klart vad han gjort mot Modo, trots att jag försökt fråga om mer information. Men har förstått att det skar sig rejält

Har du mer info konkret vad som hände? Du får ta det i en bubbla om du vill, kommer inte sprida det vidare om det är hemligt/känsligt. Men respekterar om du inte vill säga mer.

Angående Karlin så är jag inte heller så sugen på honom, tror han är mer rätt i ett botten/mittenlag jämfört med ett lag med material för toppen. Tror inte han är rätt för ett topplag, då är jag mer intresserad av Gudmundsson eller någon annan som är ett framtidsnamn.

Det viktiga för mig är att vi får in en tränare som vill ta sig an ett 3års projekt och bygga upp något. Det ska vara en tränare som ställer krav på spelare och kan sätta ett försvarsspel först och främst och bygga en grupp som krigar tillsammans. Vi ska vara svåra att göra mål på. Sedan ska vi utnyttja farten i laget i våra omställningar, vi måste kunna få ut max av sådana som Svenningsson och Ohlsson. Ser gärna att vi offrar lite puckinnehav och offensiv om det innebär att vi blir svåra att göra mål på. Hellere en 3-1 vinst än en 7-5 vinst. I år hade vi förmånen att ha poängligavinnare i laget och seriens överlägset bästa forward i Tambellini, nästa år vill jag hellre se ett jämnare lag och att vi sprider produktionen över flera spelare och kedjor så vi inte är lika beroende av vår förstakedja.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Detta är bara löjligt hur " Ros " kan få fram denna information när varken nån utav sportcheferna eller tränaren vet något om det. man märker direkt att han har suttit sig ner och pratat med sin kompis Tjomme i leksand om hur dom ska sprida ut lite skit i tidningarna/twitter igen för att få lite klicks

herregud vilken pajas.
Låst ämne