1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482758 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2058767

Sv: Silly season - 2020
Nooky:

Ros är en pajas, han kan inget om hockey och har väldigt dålig insyn, har skulle passa bättre i hänt extra eller någon skvallertidning.

Här kan man se vad de inblandade själva säger.

Gillar att Glader själv tar kontakt med Västervik och förklarar läget och försäkrar att man jobbar efter andra spår. Det tycker jag är tydligt och bra och som det ska skötas.

-Jag har pratat med Emil Georgsson i kväll, för att försäkra honom om att vi inte kontaktat Mattias Karlin, och vi skulle absolut inte göra det, utan att kontakta Västervik först, säger Fredrik Glader.

Är Mattias Karlin aktuell för er?

– Nej, vi jobbar på andra spår.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jo jag håller med dig fullt ut. Detta känns rakt igenom att han försöker " hjälpa " sitt käre leksand ifrån att vara den smutsigaste klubben.. herregud hoppas den klubben går i konkurs, blir bara äcklad av ordet leksand.

Och jag håller med dig om att Glader gör rätt i frågan med att gå direkt ut och dementera ryktet. så det känns mycket som en PR kupp ifrån Ros sida mer och mer.

Sen gillar jag hur leksand's supportar fortfarande dra upp när Glader gick till Modo.. seriöst det är lååångt ifrån vad dom har gjort just nu emot Modo. och ja.. nej orkar inte skriva mera, blir bara mer och mer förbannad på hur dom ska alltid försöka hitta något sätt att trycka ner Modo ännu mer.
Låst ämne