1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2064014

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Jo. Alexander Steen kan bli vår förstecenter. Läste under förra säsong att många ifrågasatte hans 5,7 miljoner för rollen som fjärdelinjespelare. Passar bra bredvid Hedberg, som snittar KHL-poäng som Jocke L. Bokar flygbiljett till Karlstad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Kommande säsong måste vi vara brutalt ödmjuka och inte forcera in ett mind set på spelarna att "vi ska gå upp i år". Vi får finna oss i att Timrå och Löven kommer vara tunga favoriter den här säsongen och försöka hitta nån underdog-mentalitet som sätter all press på dom. Jag tycker att vi har ett jättespännande lag på gång, helt ärligt. Men vi kan inte mäta oss med Timrå och Löven när det kommer till kontinuitet nästa säsong, i alla fall Timrå. Samma kontinuitet som vi skördade framgångar med under förra säsongen.

Vi kan inte tro att vi ska gå ut och dominera matcherna mot Timrå och Löven med nån charmig publikhockey, utan där måste vi finna oss i att vi inte är "stora, starka Modo" och vara glada över 1-0 samtidigt som vi förlorar skotten med 52-19 och slår ut fem tänder på vägen dit. Sen borde det finnas en detalj i spelarnas kontrakt nästa säsong att den som tar en onödig tvåa mot Timrå får 20 000 i löneavdrag direkt, för i Timrås PP kommer Dahlén stå helt ohotad vid förlängd blå och vänta på pucken från Lundin innan han bryter in framför vårt mål. (Att inget lag läst sönder det?)

Ödmjukhet!
Låst ämne