1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2068098

Sv: Apropå ingenting...
Silly:

Ok, står detta på hockeyexpressen

Leksand och Oskarshamn får lägst ersättning. De ersätts dock eftersom det går att fastslå att de skulle fått spela kvalmatcher och förlorade därmed intäkter.

Dessutom ersätts de sju klubbarna som hade hemmamatch i den sista omgången, som spelades utan publik.
Här har klubbarna varit oeniga vad den ersättningen skall vara, då vissa klubbar har 4000 åskådare, medan andra kanske hade haft 12.000 åskådare.
Ersättningen landar här på runt 700.000 kronor för förlorad intäkt på sin hemmamatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Att Oskarshamn får tre miljoner i uteblivna inkomster för matcher som de inte ville spela utan hellre hamnat på Brynäs plats och avslutat säsongen känns fel. Då de dessutom utan tvivel fått dyra resekostnader till Norrland som deras lilla hall inte kompenserar för skulle de inte gjort 3 miljoner i vinst vid ett kval om matcherna ens spelats. Förutsätter därför att vi får betydligt mer än 3 miljoner i ersättning för inställd säsong. Vi har ju redan klart med minst 3 hemmamatcher som vi ska kompenseras för innan ens shlkvallet skulle spelats.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: tror ni att beloppen kommet redovisas som i fotbollen? Eller kör de med stängda kort? Tycker man borde kunna kräva att det skall redovisas vart pengarna hamnar
Kommentera