1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

357435 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2068224

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Jo, när de typ tio bästa spelarna drar så blir det oerhört besvärligt att spela ihop. En massa nya roller som ska besättas och den massa osäkerhet hos det nya.
Tur att vi får behålla Styf och att Omark är inkörd. (Omark körde väl ett antal ispass och såg säkert massor av andra träninar/matcher).

Jag hoppas verkligen att Mikkelson har de ledaregenskaper som det sägs han har. Vi behöver en riktig härförare som också är en bra spelare. Sylwander och Hägga i all ära, men de är inte ledande spelare även om de är fantastiska förebilder och kommer att hjälpa de nya in i systemet/laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Där av hoppas jag, ( Vet att det är endast en liten microchans)
Att Steen kommer. Han kan bli den viktigaste pusselbiten.. både som spelare som går i bräschen för laget. Samt vara en ledare alla lyssnar på. Men jag tror/hoppas också på Brendan och Corrado, Frank ville vara en sådan spalare sa han nyligen! Jag lever även än med hoppet att Toby kör på 1 år till jag tror att Frank och Brendan kan avlasta förväntningar på att han skall bära och styra upp försvaret och han får en mer fri roll!
Kommentera