1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481600 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2071323

Sv: Apropå ingenting...
Hahl Bundy 2.0: Vi var verkligen inte intresserade av Blomqvist. Vad skulle vi ha honom till? Jag tar mycket hellre Aagard och då väntar vi ändå in den föestecenter vi tänkt ta in.

Hade vi inte haft rutinerade rävar som häggström och sylwander hade det funnits en lucka. Nu kan jag inte tänka mig överhuvudtaget att vi skulle tagit Blomqvist.

Jellvert kan mycket väl vara andracenter nästa säsong. 25 poäng i en tredjekedja under jag hur många som gjorde. Ofta med olika yttrar och aldrig mycket speltid. Jag tycker att han har potential att bli en riktigt bra allsvensk spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Rutinerade Häggström och Sylwander har väll funnits med ett par år så varför tog ni då in Forsberg om rutinen redan fanns förra säsongen?😂
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jellvert skulle definitivt kunna flyttas upp och axla en roll som andracenter, han har ju varit en riktig vattenbärare och haft en undanskymd roll vilket har gjort honom rätt underskattad. Men att fortsätta ha honom som komplementspelare i en tredjelina är få förunnat, extremt pålitlig över hela banan.

Iikka såg t.e.x. ut att trivas med Jellvert.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag ska dock medge att ingen verkar ha någonting alls emot Blomqvist i modo. Han verkar vara en riktigt bra kille.
Verkligen ingen Possler.
Kommentera