1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2071617

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Rejält avstånd upp, klasser bättre? Lugna dig nu! Vår backsida känns mycket bättre balanserad nu än föregående säsong och den håller hög allsvensk klass och är minst lika bra som timrås om inte bättre. Forwardsidan är inte klar än och en kille som Edvin Hedberg hade lätt kunnat spela i Shl lägg där till Ohlsson ( säkert blivit erbjuden shl-kontrak), Sveningsson, olhaver och Aagaard som är riktigt bra värvningar. Det kommer mera och vi ligger defenitivt inte klasser efter löven och timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: varken Karla, Tamby eller JJ är ersatt ännu.har svårt att se Edwin plocka den mängden poäng, trots att han i sig är en fruktansvärt bra värvning på den här nivån.både löven och Timrå har behållit alla sina bandspelare. Vi tappade alla. Därför anser jag att vi inte kan säga att vi har ett på papper bättre lag än.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Vår styrka är inte främst våra nyförvärv utan det faktum att vi närmast till 100% fick behålla de spelare vi ville ha kvar. Enda kännbara tappet är faktiskt Sebbe men det känns överkomligt, någon bärande spelare är han inte. Snarare en gubben i lådan som man gillat för sin oförutsägbarhet. Men han kan lika gärna försvinna i matcher. Bratten är naturligtvis ett tapp också men han är mer än fullgott ersatt iom JJ.

Ovanstående samt att våra värvningar dessutom känns såväl genomtänkta som av hög klass gör oss på i nuläget till ett bra mycket intressantare lag än er
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp:
Tror att Olhaver kommer blomma ut rejält.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
3 legendarer, inga problem för proffsen härinne, men är det för lätt får ni gärna namnge Skellefte-spelarna också. Tuff målvakt som tycker hjälm är lite onödigt
Kommentera