1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480360 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2072642

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ja, vi är en bra bit efter på pappret i dagsläget. Passar MoDo bra. Viktigt dock att få in spelare idag som pallar trycket i slutet av säsongen. Sen har vi ekonomi och plats att spetsa truppen ytterligare inför slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Får vi två riktigt vassa forwards och en back så tycker jag inte att vi ligger så långt efter. Löven har tre bra kedjor, men ärligt talat så har de ingen förstakedja av högsta klass. Den är bra, men inte som vår och Timrås.
Dessutom en målvakt som stått ganska begränsat på slutet och är hårt skadedrabbad. Man har tappat sin klart bästa back. Ja, de är fortfarande favoriter, men jag tycker inte att de är bättre än ifjol.

Timrå däremot är lite vassare. De har inte lika bra trupp på papperet, men de har en riktigt bra defensiv och jobbar hårt. Dessutom har de fått behålla tränarstaben som kan jobba vidare. (Löven har ju en helt ny, medan vi egentligen bara bytt förstetränare men har mer kontinuitet).

Vi är väl trea då, men vi har ändå fått en försmak av vad det är för nivå på vår tänkta spets. Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om vi - om vi får ihop det - faktiskt är lite bättre än ifjol. Framförallt för att vi blir jämnare och får en mycket mer balanserad backsida.
Kommentera