1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478752 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2072705

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:
Hedberg - Aagaard - Svenningsson
Corren - Mikkelsen

Vågar iofs inte ta gift på att den är bättre men känner att den absolut kan jämföras med kedjan nedan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Löven levde ju inte på en bra förstakedja som dominerade offensivt. Deras framgång byggde på kedjor som var jämna och där alla bidrog samt en tät defensiv med en riktigt bra målvakt längst bak.

Vår förstakedja i fjol var ju klasser bättre och tycker vi hade fler offensiva backar och ett mycket offensivare spel.

Skillnaden var främst defensiven och målvakterna, framåt tycker jag vi var bättre med ett roligare spelsystem.

Visade sig rätt bra i inbördes möten där vi gick + mot löven, kändes som hela laget skärpte defensiven och vi gjorde våra bästa matcher mot dem. Över hela serien var löven starkare då dom klarade av att vara påkopplade varje kväll och mot varje lag,å medan vi hade spelare som ibland tog ledigt och framförallt kom inte vår andrakedja upp i standard andra halvan av säsongen.

Så jag tycker nog som dig att kedjan du skrev ner är lika stark som lövens förstakedja. Till detta ska vi in med ytterligare två toppforwards och en back.

Min förhoppning är att vi blir ett bättre balanserat lag speciellt i försvaret i år, samt att vi sprider ut produktionen mer likt löven gjorde förra året. Vinner hellre matcher än att ha en vinnare av poängligan, men självklart är det trevligt om bägge inträffar samtidigt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Lisa - Ottosson - Possler kan lika gärna vara vår första men den är oprövad. Skulle säga att på förhand just nu har vi en starkare första då den redan spelat ihop en säsong och är beprövad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Löven kommer inte att hänga med då vi drar upp tempot. Sen kommer Hägga med sin fjärdekedja-slägga..
Kommentera