1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2072715

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Och jag tror inte att Rahimi spelar första backpar. Norbe är nog ett kap, men Rahimi kommer ramla ned i turordningen. Långsamma, defenskvt skickliga backar har sällan eller aldrig varit lyckosamma i allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: det är väl en definitionsfråga. Jonas Frögren och Mattias Timander gjorde det ju bra när de tog steget ner. Det kan ju gå bra, såklart. Men jag uppskattar Modos tillvägagångssätt med att använda juniorer och ge de chansen, till skillnad från Löven.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Tror man kommer underskatta hur mycket Cooper, Larsen, Tornberg, Hardy betydde för försvaret, speciellt de två förstnämnda.

Nu går man efter Zach och lyckas man landa honom ser det bättre ut, men utan honom tror jag inte årets uppsättning i löven kommer skörda samma framgångar i defensiven.

Hellström och Rahimi tror jag bägge kommer få en tung säsong.

Själv är jag glad att se att vi fortsätter plocka upp juniorer och fostra spelare för J-landslaget, istället för att köpa in 8 backar. Wallinder kommer blir intressant att följa, Styf är i dagsläget efter men med rätt utveckling kan han få en fin säsong i år.
Kommentera