1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474663 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2074064

Sv: Silly season NHL
Mike Keenan:

Säger inte så mycket annat än att det skulle bli en bra krydda. Jag ser gärna de bästa spelarna i ligan. Tänk en Hedman som startar upp med oss för att få träning.

Frågan är om klubbarna har råd, lär kosta en del med lön och försäkring för dessa. Är det smart att ta dessa kostnader om man inte får ta in publik. Kan drabba de som misslyckas rätt hårt.

HA verkar dessurom säga nej, likt SHL till detta.

NHL-säsongen 2020/2021 kommer inte starta tidigare än i december. Nu har spekulationer skapats kring att NHL-klubbar ska vara villiga att låta en del yngre spelare starta säsongen i Europa för att få speltid.

SHL har sagt nej till det, men när det handlar om NHL-spelare som haft kontrakt med klubbar i ligan innan det skrivit på sina NHL-kontrakt får det fortfarande spela i SHL.

Enligt Hockeyallsvenskans sportchef Erik Ryman ser det ut som att Hockeyallsvenskan också kommer att säga nej till detta.

– Visst skulle det bli en hajp kring ligan, men vi får ändå inte ha publik på matcherna. Så nånstans kanske det kostar mer än det smakar. Jag kan inte tänka mig att en spelare kommer hit och spelar gratis, och kanske åker på en skada och då kastar bort ett NHL-kontrakt, säger Erik Ryman, till Radiosporten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season NHL
Rytter: Lucas Wallmark Carl Grundström ryktas på väg in i löven
Låst ämne

Sv: Silly season NHL
Rytter: Lucas Wallmark Carl Grundström ryktas på väg in i löven
Låst ämne

Sv: Silly season NHL
Rytter: Har ingen aning, men en spelare som Hedman(tror du syftar på Victor) vad skulle hans försäkringskostnader gå på? Är det inte horribla belopp?
Låst ämne