1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480581 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2077737

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Baserat av vad jag sett av lagen än så länge så ligger Timrå längst fram, det är inte så konstigt då man har kvar nästan samtliga spelare och tränare, vilket syndes i matchen mot oss, dom var stabila och låg långt fram i deras process.

Löven har bytt tränare och ska implementera små förändringar i spelsystemet, speciellt spelet med puck och puckkontroll i egenzon ser ut att skilja sig mot Fagervall som hade ett mycket snabbare och rakare spel där man ställde om fort. Nog för att det är första matchen med så många gånger löven spelade fast sig i egen zon idag såg man inte på hela förra året, sedan lös de snabba enkla spelvändningarna med sin frånvaro, något dom var grymma på förra året.

Sedan har vi modo som bytt tränare och mängder med spelare och man inte riktigt vet vart dom står och vad dom har för potential.

Så sett till dagsläget så är det nog ordningen Timrå, Löven, Modo av norrlandslagen, men sedan hur det ser ut i Januari när alla fått ihop laget och satt spelsystemet samt förändrat i truppen är en helt annan sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Ja vill nog ha in Västerås i leken, särskild med Asplund som de mkt väl kan få behålla hela säsongen. Även SSK men kanske inte på förhand lika gedigna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: exakt samma spelsystem som förra året.
Kommentera