1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2077739

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: exakt samma spelsystem som förra året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
gizzo:

Nej det ser inte ut som det kommer vara exakt samma, liknande ja men verkar som Wallsson gör korrigeringar speciell hur man vårdar pucken och spelar sig ut ur zon. Om du tittar hur man spelar sig ut och vilka vägar man söker när man har pucken under kontroll så ser du skillnaderna. Tycker man försöker vårda pucken mer och vara mer kreativa än under Fagervall.

Fagervall satsade mer på enkelheten, lite mer primitivt men väldigt effektivt och man kom ofta till snabba och enkla spelvändningar.

Du får gärna hävda att det är exakt samma, det är liknande men man verkar liksom vi göra mindre korrigeringar och utveckla spelsystemet. Man går ett steg närmare hur IKO spelade när Jesus var där, och du kan ju inte jämföra förra årets löven med hur IKO spelade året de gick upp.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
gizzo: Du tycker det, men uppenbarligen tycker både jag och Rytter att det är stor skillnad på hur man spelar sig ur egen zon. Om taktiktavlan och verkligheten är helt olika, så måste man väl ändå gå på verkligheten och hur det såg ut?
Kommentera