1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2078485

Sv: Silly season - 2020
udden: Vill inte vara pessimist men jag är osäker på Viklund. Har han rätt brinn för att göra sitt yttersta varje match? Modo känns mer som en sista utväg.

En bredare trupp på forwardssidan helt klart. Men samtidigt är jag lite orolig för att vi kommer att sakna spelaren/spelare som kan göra skillnad när en match står och väger: Skulle vilja ha in minst en spetsforward för att vara nöjd.

Får vi fortsätta bygga laget så tror jag vi kan fixa en SHL plats nästa säsong när Timrå gått upp och Löven har taskig ekonomi..

Kan tillägga att jag ofta har fel..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gusse: Att ha fel är mänskligt, att inse det eller förlåta är gudomligt, så fortsätt gärna skriva.

Jag har inte följt Viklund så värst noga, men har han inte haft en övervägande negativ +/- statistik? Kan ju bero på olika saker, men ....

Annars tror o hoppas jag du har fel om en sak. Vi vill fira 100 år som nyblivet SHL-lag.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gusse: Jag vet såklart inte om han har drivet på samma sätt längre, men det är ingen Toby gällande träning. Dvs, han är bland de som tränat riktigt seriöst hela sin karriär. (Jag vet inte om Toby varit oseriös, men alltså inte Snygg-Hasses nivå direkt).

Det är i alla fall en väldigt allround back. På senare år har det blivit mer defensiv karaktär på honom, men jag räknar ändå med att han borde kunna vara en riktigt bra pjäs i vinter.
Låst ämne