1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

330422 inlägg · 3870 ämnen

Inlägg #2080037

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gäsp:

Jo den kedjan skapar en hel del oreda. När dom får spela ihop sig och hitta kemi så kommer det bli bra. Det är endast deras andra match tillsammans.

Sedan har PP mer att önska, men där är jag säker på att vi kommer få till ett bra PP med tanke på vad som finns i laget. Kanske inte bäst i serien och lika vasst som i fjol, men det kommer vara ett vapen.

Jag tycker vi börjar se tendenser tull hur vi vill spela och förändringar mot ifjol. Det mesta positivt. Tycker vi checkar mer samlat och mer kontrollerat, i fjol kunde en spelare jaga helt ensam och vi checkade alltid. Nu känns det som vi försöker ha andra avvägningar och är det inte läge att gå så tar vi det lugnare. I egenzon är det inte samma våldsamma press i alla lägen utan vi kan vara mer avvaktande när det behövs.

Vi kommer inte ha samma offensiv som ifjol men vi kan bli ett mer svårspelat lag som är svårare att göra mål på. Vågar nästan säga redan nu att vi kommer släppa in bra mycket mindre mål än ifjol. Tror löven kommer göra en motsatt resa dom kommer ha spetsigare offensiv och göra mer mål, men tror de kommer släppa in betydligt fler än ifjol. Avsaknaden av Cooper och Lassen kommer vara påtaglig. Även tappet av Tornberg och Hardy kommer märkas. Tycker inte Rahimi ersätter någon av dessa fullt ut då han är så dålig med pucken. Fler gånger idag han ger bort den enkelt under press.

Bägge lagen är lag för toppen, sedan vilka som är bäst i april får vi se.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Efter att ha sett Grundström och Steen peta in lite poäng vill jag hylla de i Modo och Löven som såg till att flytta dessa matcher till februari eller var det var.
+4
Kommentera