1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2080632

Sv: Försäsongsmatcher 2020
wolper: Det är otroligt dåligt, nu är det ju nästan ett helt nytt lag + att man har nya tränare. Men jag ställer mig frågande vem ska göra målen? Vi har nog kanske det jämnaste laget på flera säsonger men det saknas en Karlqvist eller Tambelini. Nu kan säkert nån av dom nya kliva fram men inget som man sett något av ännu i alla fall.

Sedan gillar jag ej att man ska hålla på låna in spelare som kanske försvinner blir bara mer oreda i laget då. Timrå har tänkt till liksom Mora se till att ha egna spelare på kontrakt och spela ihop gruppen. Skulle nu hepponemi och Lindgren sticka så är det ut och shoppa igen. Bättre vi värvat 2 spelare som vi vet kommer spela hela säsongen hos oss. Men vi får väl se vem som har rätt i längden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Dundee:
Timrå är i en annan sits iom det fick behålla Dahlén, hade vi gått behålla exv Tambellini och Karla så hade vi kunnat bygga på ett annat.

Jag tror vi behöver minst en forward till om inte två för att få fart på anfallsspelet. Men det lär finnas en och annan från AHL tillgänglig i början på november.

I dagsläget skulle jag nog hålla oss strax utanför topp-5 men jag vill tro att vi skall kunna fixa till de brister vi har för defensiven känns rätt bra och backsidan tycker känns färdig.

Känslan är ändå att de finns något att bygga på.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Dundee: Det har sett riktigt illa ut. Mora vilar sina bästa, ändå är vi inte nära dom. Känns som att det blir sämre och sämre ju längre försäsongen går.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Dundee:

Fast våra lån tar ju ingen plats av någon då dessa luckor redan fanns. Så om de lämnar finns det två luckor för spetsspelare.

Sedan kan man ju vända på resonemanget, om spelarna floppar är det ju skönt med lån och att dom drar så man får chans att ersätta utan att behöva bryta kontrakt och kanske stå kvar med mellanskillnad av lön.

Är ju alltid en risk med värvningar och denna försvinner lite med lån, blir som en provanställning.
Kommentera