1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479645 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081149

Sv: tycker
J F K: Inte så kul när man är i allsvenskan ... lätt att fastna i skiten och hur kul är de med alla stjärnor från övik i alla världens toppligor när moderklubben är på dekis i andra divisionen ? Tycker Glader sökt lite kortsiktigt i värvningar... tar tid att bygga ett lag , Björn behövde ju två säsonger ... varför skulle man kunna gena till framgång
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Mike Keenan: Jag förstår inte vad din poäng är. Tror du det har undgått någon här på forumet eller i vår förening att vi sitter med ett helt nytt lag och tränare? Majoriteten av kommentarer här är ju av åsikten att det kommer ta tid att få ihop det. Sen kan man vara less och sur över usla matcher ändå.

Utveckla gärna på vilket sätt Glader har värvat kortsiktigt också?
Föreningen har i princip två riktlinjer som har varit ett gemensamt tema för MoDos framgångsår:
* Kontinuitet på ledare och spelarsidan. Behålla ca 66% av spelartruppen. (Sket sig ganska hårt efter förra säsongen, så där börjar vi om på ny kula).
* Hög andel spelare från Ångermanland eller med tidigare koppling till klubben. Där ligger vi bra till med 11 spelare på kontrakt just nu som uppfyller de kraven. Med många juniorer som knackar på dörren också.

Tycker även att Glader har värvat spelare som ”på pappret” passar väl in i en skridskostark och puck-förande hockey som föreningen vill förknippas med.

På förhand så har vi såklart sämre förutsättningar än de lag som har fått bibehålla kontinuitet från den förra säsongen, men jag tycker vi har en bra stomme för både detta året eller nästa år. Vi har så pass bra resurser att vi ska kunna utmana varje år (om inte pandemin totalt dödar Hockeysverige).
Låst ämne

Sv: tycker
Mike Keenan: Du får nog utveckla på vilket sätt Glader genat.
Skulle vi lyfta upp alla ersättare från J20 eller hur menar du?
Av någon märklig jävla anledning verkar det bara vara Modo som inte får värva ett lag, trots det manfall vi hade ifjol.
Hur många gånger har inte Leksand blivit söndervärvade och fått ställa ett helt nytt lag på isen året efter.
Aldrig sett andra lags fans manat dom att ta en mellansäsong för att bygga laget och satsa året därpå.
Vi har några av Sveriges bästa juniorer, en stabil stomme kvar och en av HA’s högsta budgetar.
Med det underlaget ska vi vara med och utmana varje år.
Låst ämne

Sv: tycker
Mike Keenan: Ja ja vi gjorde inte våran bästa match ,,,Träning är träning jag är inte ett dugg orolig inför starten ,,,,Heja Modo
Låst ämne