1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081168

Sv: tycker
Nucky: ja hoppas vi är med och utmanar men vill gärna ta ner föhoppningar och hype infört denna säsong ... men verkar inte få med mej nån annan...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Mike Keenan: Tycker det är många som förstått att det kommer ta tid, och att vi knappast kommer utmana om seriesegern. Jag har själv tippat oss topp 5.
Räknar med förstärkningar under resans gång och hoppas och tror vi kan utmana i slutspelet.
Låst ämne

Sv: tycker
Mike Keenan:

Jag håller med vi ska inte ha för höga krav inledningsvis, men vi ska ha kraven att ledningen kan sätta ihop ett lag och ett spelsystem som gör att vi kan utmana i slutspel.

Jag köper inte att det tar flera år att bygga ett lag, i HA har lagen sällan denna lyx. De lag som går bäst och har de bästa spelarna blir ofta söndervärvade.

Kom ihåg att löven bytte spelsystem och flera spelare inför förra säsongen och se hur det gick i slutet. Oskarshamn gjorde väl liknande året efter Björn lämnande, man hade månger med lån året Björn var där och året efter byggde man nytt och hamnade i toppen och gick upp till SHL.

Så visst går det att bygga nytt och ändå vara bäst när det gäller.

Men i år kanske skillnaden är större då Löven och Timrå i princip fått behålla alla de ville ha kvar. Men å andra sidan var det ju lika för oss inför förra säsongen och ändå matchade Timrå oss och Löven slutade före.
Låst ämne

Sv: tycker
Mike Keenan: Modo skall vara med i topp5, allt annat är ett misslyckande med den budgeten och dom spelare från egna led vi har.
Jag tycker inte det är för stora förhoppningar faktiskt.
Låst ämne