1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479695 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081237

Sv: tycker
J F K: blir lite förvånad faktiskt över er brist på tålamod. Tappat i princip hela laget, nya tränare. Er chans bör ligga i att spela ihop det lag ni har, och hoppas på att ni får ut max när det drar ihop sig till slutspel. Ligga i topp från start känns orealistiskt, om än så klart möjligt (lex Oskarshamn).

Att ta in lån känns kontraproduktivt. Ni verkar utgå från att det är god chans att era lån stannar (låter märkligt, å andra sidan - visar dom inte betydligt mer än i mötena med oss + Mora/Löven lär dom knappast vara aktuella för spel over there), och då är väl det fine. Men ta in några mer renodlade lån a'la Grundström förstår jag inte vitsen med. Några fler poäng medan laget spelar ihop sig sure, men sen är det ändå andra spelare som ska axla ansvaret när spelaren/-na drar.

Ta det cool. Såg verkligen inte bra ut i cupen, men låt det sätta sig. Får inte er nya tränare in bättre attityd än ni visade igår, så...är det nog den posten det ska roteras på.

Och yes, innerst inne hoppas jag så klart på en behagligt brun säsong för er del. Men vara med och tampas på behörigt avstånd får ni, inte minst för tempot på derbyna.

Skithockey på er!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Bragd-Birger: Som jag skrivit är jag inte alls lika oroad som många andra. Det har sett bra ut en del matcher, som mot Skellefteå för att ta det kanske bästa exemplet, men det går såklart inte att blunda för hur uselt det var igår.
Samtidigt så vet jag att om inställningen är felaktig så ser det så uselt ut. Det går inte att se linjer i spelet då spelarna inte hinner dit de ska vara. Anfallsspelet fungerar inte, för man kommer inte med fart och passningarna går inte fram.

Dvs, jag skiter i spelet i cupen egentligen, förutom att jag blir irriterad över att det två matcher på raken så uselt ut. Samt det var en match tidigare mot Timrå som också såg bedrövlig ut gällande tempo. Borde inte det vara Villes styrka? Att få ut max ur spelare och jaga på dem?
Låst ämne