1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478705 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081248

Sv: tycker
Mike Keenan: modo har ju lånat spelare som de hoppas kunna få låna hela året. Björklöven har lånat två spelare som är garanterade att sticka så fort nhl /ahl drar igång. Calle G är ju nästan en Nhl-spelare idag, går liksom inte att jämföra med t.ex. Lindgren som än så länge inte varit nhl-spel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Nesse: det är som andra skrivit samma med heppo och Lindgren, de är inställda att dra efter camperna. Glader chansar och hoppas att de inte ska platsa eller att camperna inte blir av. Blir de inte av så kommer ju alla andra lån förlängas med mest troligt så det finns ingen större skillnad att skriva lån över hela säsongen förutom att lugna fans och sponsorer.
Låst ämne

Sv: tycker
Nesse: vet att Lindgren själv iaf är helt inställd på att spela i Nordamerika efter camperna...Hepo vet jag däremot inte , ett helårslån som troligen bryts i november eller ett kortidslån som kan förlängas i november , vad är skillnaden i praktiken...?
I modos fall tror jag de blir betydligt viktigare att få ihop den spretiga truppen som nu är på plats och spelet Som inte klickat än att ta in ett par kortidslån
Låst ämne