1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479923 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081278

Sv: tycker
gizzo:

Fast du har fel i ditt resonemang här. Heppo är inte nära att ta en plats i NHL och hade det väldigt svårt i AHL ifjol. Har du sett honom spela så ser du att han måste förbättra det fysiska för att få ut sina kvaliteter mot större, starkare och bättre motståndare som det är i AHL. Det är en stor anledning varför chanserna att han stannar är skyhögt större än Grundström och Steen, dessa har etablerat sig på AHL nivå och kan bli uppkallade när som helst, speciellt Grundström.

Jag tror att Heppo har goda chanser att stanna hela året, dels för att bygga upp fysiken och för att få rollen att spela i en toppkedja och få leda laget, en roll som han inte får i AHL detta år, detta är det som gör att Heppo kan bli kvar medan Grundström och Steen drar så fort AHL öppnar. Lindgren är mitt i mellan, jag personligen tror att han drar om AHL kommer igång, men får han stort förtroende här och går bra kan han mycket möjligt slutföra säsongen med oss för att gå in väl förberedd till nästa. Ingen av våra spelare är nära att ta en plats i NHL och det känner nog de själva och deras klubb också, så där är man mer öppen för att låta de stanna året ut.Annat är det med Grundström och Steen, dom känner nog att de är nära NHL och deras klubb vill nog ha de nära för att kalla upp dem och prova dem och ha koll på utvecklingen.

Sedan glömmer du en sak kring att skriva med spelarna för hela året, det möjliggör att ta in 4 spelare på korttid om man vill, medans löven endast har möjlighet till två som det ser ut nu.
Låst ämne