1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478775 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2082413

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:

Cmore borde ändra upplägget nu för att hjälpa klubbarna med intäkter.

Gör ett snabbt klubbkort där man kan teckna ett speciellt abonnemang för sin klubb och endast se deras matcher och där största delen tillfaller klubben. Visst de har kostnader för att producera, men man kanske kan ta hjälp från klubbarna och de ideella krafterna i klubbarna för att producera till lägre kostnad. Använd någon runt klubben som kommentator, någon som Frank som intervjuar osv, de som hjälper till att producera våra tv-sändningar kan kanske hjälpa till på nått sätt.

Detta skulle såklart minska vinsterna för dem denna säsong, men jag tror dom skulle upplevas som räddare av klubbarna och på sikt skulle detta kunna leda till fler sålda abonnemang. Kanske skulle man även locka åskådare som "bara" ha årskort och ser hemmamatcher men inte bortamatcher till att teckna ett abonnemang och förbli kunder hos dem kommande år.

Sedan vore det ett rakt igenom rättvist system, är det många som vill köpa abonnemang för modo så ska vi såklart ha mer pengar av intäkterna jämfört med säg TAIF som kanske har färre som vill teckna abonnemang.

Modo borde definitivt ställa frågan att få parallell producera sina hemmamatcher iaf och sälja dessa separat så fans kan köpa dessa direkt från klubben. Men detta är ju svårare då det bygger på cmores goda vilja och dom har ju rättigheterna till sändningarna. Sedan för klubbar som inte har dessa möjligheter så är det bara, ja synd för er att ni inte lagt pengar på att kunna producera matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Cmore diskuterar om att kunna erbjuda biljetter för att följa ett visst lag. Men att ex.vis MoDo skulle få sälja sina matcher känns overkligt. Dels avtalsmässigt, men man vill väl givetvis se dom på bortaplan också?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vet inte om dom bryr sej, men har du sagt detta till Cmore? Har ingen aning om hur detta löses administrativt(tekniskt borde det inte vara nåt problem) , men förutom goodwill kanske dom tjänar på det ändå. Jag skulle ev. behålla mitt nuvarande paket för filmernas skull, men tror tror dom skulle få en massa nya kunder så det även ger vinst. Jag ska ringa dom direkt, har ändå en annan fråga
Kommentera