1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2089362

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
udden: ursäkta på förhand mitt intrång här. Avskyr att kommentera på andra lags forum, men känner att jag vill göra ett undantag. Lövare känner mig som Makaron/Makaronen på gröngult.
Jag har genom hela min uppväxt ogillat Modo. Ville inte gå hockeygym hos er pga namnet, färgerna och staden@ och har ständigt hånat er klack som jag tycker varit undermålig.
Nu över till nutid. Fan vad synd för er att det blev seger mot Kristianstad. För ni har tillsammans med Södertälje seriens överlägset sämsta tränare. För varje seger ni tar gräver ni en större grop. Fredagens tre poäng försvinner inte, men i förlängningen räddade det Nieminen - vilket leder till att ni kommer behövas dras med Nieminen ett tag till.
Ska man skapa framtidstro behöver det finnas en stabil och bra grund. Glader kanske är det, men knappast Nieminen. Det går ju inte att ta karln på allvar. Med sin bristfälliga engelska låter han som en förvirrad finne och man funderar om han kvalificerar sig som normalbegåvad.
Nu tycker jag förvisso att ert lagbygge är ganska dåligt, men t.ex Svenningsson är bra i vanliga fall i Allsvenskan. Tror många andra också skulle kunna börja prestera med en ny tränare.
Nu fångade Nieminen en livlina, och det kan ha varit förödande. Just nu ligger skulden på den dåliga inledningen på Glader då nyförvärven blev bänkade med gott resultat. Han borde erkänna sitt misstag med Nieminen redan nu så Modo kan börja om. Det här experimentet kommer aldrig sluta bra. Bort med prestigen och in med framtid.

Förlåt om ni Lövare tar illa upp för att jag skriver här, kommer inte upprepas. Vill bara inte att något lag ska behöva gå i Lövens tidigare patenterade värdelösa vägval med risiga tränare och dålig sportchef. För mig är det osmakligt. Ni modoiter förtjänar bättre, trots att jag avskyr Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
Legend 27: Dryga Lövare som tror att ni redan tagit steget upp till SHL min bror är likadan , ni verkar ha glömt hur det var för några år sedan med spel mot Vännäs och Teg och då tyckte ni annat ....Modo har ett helt nytt lag det tar tid att få ihop det men vi såg igår att det finns potential oss flera spelare och kämpaglöd sen att vi fick spela med en man mindre i två perioder förra matchen mot KIK då Peters räddade en poäng men vi var duktiga på BP och vi släppte in ett mål bara ,,,,Du ska inte jämföra Modo och Löven det är som natt och dag vi fyller 100 år och är en klubb som hela hockeyvärlden känner till och hade vi fått behålla alla som åkt över till NHL så hade vi spelat om Le-Mat varje år så kom inte och jämför erat lilla Löv det blir bara patetiskt då ni är medgångssupportrar och tror att SHL redan är klart efter några matcher sen önskar ni Modo i ettan nä håll er på eran kant du sprider bara hat och du borde ta medicinen så du inte hatar ihjäl dig ....Modo vi reser oss igen och vi ska upp till finrummet om inte covid sätter stop för det igen och blir det inte Modo så hoppas jag att inte Lövhögen tar sig upp och blir nya Växjö det vore inte bra för hockeyn
Kommentera

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
Legend 27: "Normalbegåvad" det kan man ju undra om dom ekonomiansvariga i Björklöven har varit genom åren. Tycker inte att du ska ha huvudvärk för Modo, utan koncentrera dig på ekonomin i Löven. Det märkliga med Umeå är ju att det är en universitetsstad med mycket personer som är duktig på ekonomi, men bevisligen har dom aldrig jobbat i Björklöven. Det är inte många år sedan som ni var ned och vände i lingonserien och mötte Vindeln i derbyn, på grund av ekonomin. Tycker du ska hjälpa honom som sitter på torget och säljer bingolotter, så att ni kan hyra in extra bajamajor, när det är mycket publik i hallen så att man slipper troaköerna på 40 minuter. Och får ni in pengar så slipper Kenttä åka hem till torget i Haparanda och sälja karelska piroger. Ville Nieminen spelade 10år i NHL och vann Stanley Cup guld med Foppa, men han är inte normalbegåvad enligt dig ??? Så det du menar är alltså, att fyllskallen Walsson är mer än normalbegåvad ?
Kommentera

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
Legend 27: Nieminen må vara en nitlott, men Glader är det inte. Ruskigt nöjd vi har honom. Välkommen hit förresten, hoppas du skriver mer i fortsättningen. Hur gick det med hockeykarriären efter gymnasiet för egen del?
Kommentera

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
Legend 27: Välkommen du också! Vi vet att personer på GrönGult inte direkt bidrar till mänsklighetens utveckling. Har varnat här länge för er alla och er ankomst. Nu kommer ni slutligen hit som krypande mördarsniglar med era västerbottenssanningar likt era lite duktigare men lika störda kusiner i norr ;-)
Kommentera

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
Legend 27: Hahahahaha
Kommentera