1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

336334 inlägg · 3882 ämnen

Inlägg #2089283

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
puffe: Nu har vi ropat efter NHL lån men vi har missat Juniorerna som gjorde en kanon match fan detta var bra och klart ett fall framåt vi var riktigt bra i 5 mot 5 och i BP nu ska vi uppåt,,,,Heja Modo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
udden: ursäkta på förhand mitt intrång här. Avskyr att kommentera på andra lags forum, men känner att jag vill göra ett undantag. Lövare känner mig som Makaron/Makaronen på gröngult.
Jag har genom hela min uppväxt ogillat Modo. Ville inte gå hockeygym hos er pga namnet, färgerna och [email protected] och har ständigt hånat er klack som jag tycker varit undermålig.
Nu över till nutid. Fan vad synd för er att det blev seger mot Kristianstad. För ni har tillsammans med Södertälje seriens överlägset sämsta tränare. För varje seger ni tar gräver ni en större grop. Fredagens tre poäng försvinner inte, men i förlängningen räddade det Nieminen - vilket leder till att ni kommer behövas dras med Nieminen ett tag till.
Ska man skapa framtidstro behöver det finnas en stabil och bra grund. Glader kanske är det, men knappast Nieminen. Det går ju inte att ta karln på allvar. Med sin bristfälliga engelska låter han som en förvirrad finne och man funderar om han kvalificerar sig som normalbegåvad.
Nu tycker jag förvisso att ert lagbygge är ganska dåligt, men t.ex Svenningsson är bra i vanliga fall i Allsvenskan. Tror många andra också skulle kunna börja prestera med en ny tränare.
Nu fångade Nieminen en livlina, och det kan ha varit förödande. Just nu ligger skulden på den dåliga inledningen på Glader då nyförvärven blev bänkade med gott resultat. Han borde erkänna sitt misstag med Nieminen redan nu så Modo kan börja om. Det här experimentet kommer aldrig sluta bra. Bort med prestigen och in med framtid.

Förlåt om ni Lövare tar illa upp för att jag skriver här, kommer inte upprepas. Vill bara inte att något lag ska behöva gå i Lövens tidigare patenterade värdelösa vägval med risiga tränare och dålig sportchef. För mig är det osmakligt. Ni modoiter förtjänar bättre, trots att jag avskyr Modo.
+8
Kommentera

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
udden: Och då har vi William Strömgren som gjort mest poäng i Modos J20 och är född -02!
Kan tänka mig att han anses mindre redo dock. Men för att krydda offensiven har vi sparkapital där.

Junisar som kommer in brukar ju vilja göra avtryck också. Så är ju bra vi har några att testa.

Och Lindvall visar väl att bara för att en annan missat vem han var innan draften så betyder det inte att Detroit inte vet vad dom gör när dom väljer honom. :-)
Tycker han förde sig väldigt bra för att vara första matchen också. Vissa juniorer kan ju vara helt vilsen utan puck i egen zon.
+8
Kommentera

Sv: Modo - Kristianstad 2020-10-16
udden: Ja, uppåt är enda vägen, tyvärr vann Väsby så vi är sist just nu , men några matcher mindre spelade,
+1
Kommentera