1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482806 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2094831

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Gavelo:

Om du nu är chef som du påstått tidigare så borde ju förstå vad "göra sig omöjlig" innebär. Samt att det inte går att tvinga någon kvar som inte vill vara där.

Dessutom hade förmodligen samtliga spelare som var kvar tappat förtroendet för honom då dom vet att han inte vill vara där eller kommer dra så fort tillfälle ges.

Så efter den första artikeln i media var det solklart att han var körd, det handlade bara om att maximera ersättningen.

Björn är en bra tränare men som visade upp att han har en vidrig personlighet, glad att han är i Leksand nu istället för hos oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Jo det stämmer att jag är chef på ett stort företag, jag har XX antal anställda och jag förstår problemet, men i affärer så tycker jag (utifrån det jag vet) att modo gav vika!

Hade jag haft en controller som var oerhört bra för företagets ekonomi men som började göra sig omöjlig och fick erbjudanden av andra företag, så hade jag väl inte för något i världen släppt den människan om vi haft ett sådant kontrakt, enda gången jag tillåter liknande är när familjelivet står mellan för oavsett hur värdefull medarbetare jag har så är dennes privatliv och hälsa viktigast.

Det går heller inte att jämföra en tränare och en anställd i ett vanligt bolag, en tränare är där väldigt mycket för sin egen karriär och gör han ett dåligt jobb så är det svårt att komma undan med det och få ett nytt medans om du som anställd gör ett dåligt jobb så kan man få sparken och ändå hitta ett nytt liknande jobb ganska omgående.
Kommentera