1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480965 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2094848

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Jo det stämmer att jag är chef på ett stort företag, jag har XX antal anställda och jag förstår problemet, men i affärer så tycker jag (utifrån det jag vet) att modo gav vika!

Hade jag haft en controller som var oerhört bra för företagets ekonomi men som började göra sig omöjlig och fick erbjudanden av andra företag, så hade jag väl inte för något i världen släppt den människan om vi haft ett sådant kontrakt, enda gången jag tillåter liknande är när familjelivet står mellan för oavsett hur värdefull medarbetare jag har så är dennes privatliv och hälsa viktigast.

Det går heller inte att jämföra en tränare och en anställd i ett vanligt bolag, en tränare är där väldigt mycket för sin egen karriär och gör han ett dåligt jobb så är det svårt att komma undan med det och få ett nytt medans om du som anställd gör ett dåligt jobb så kan man få sparken och ändå hitta ett nytt liknande jobb ganska omgående.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Gavelo: Om din controller medvetet gjort sig ovän med i princip alla företagets partners, gjort klart för dig att han skulle missköta sitt jobb på andra sätt och skämt ut sig oerhört på firmafesten. Då hade du bara sagt att "du jobbar kvar, för du har kontrakt"?

Det finns liksom gränser där man inser att det inte fungerar.
Kommentera