1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480966 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2094851

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Confusius:

"Våra tilltänkta spetspelare Heponiemi, Hedberg, Svenningsson, Gagnon, Aagard har tyvärr visat sig vara endast komplementsspelare."

Jag köper inte att det är materialet det är fel på, det är förmågan att få ut max av materialet samt få spelarna att ta steg.

Vi får ut typ 40% av heppo just nu och det beror inte på att han inte räcker till som spetsspelare det är pga att vi inte kan sätta ihop ett lagspel så vi får ut max av honom. Namnen som du nämner ska vara spets och stjärnor på denna nivå, men när vi inte får ihop spelsystem och laget ser de mediokra ut och presterar därefter.

Så istället för att börja byta ut spelare kan vi börja med att få ihop ett spel som håller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter:
Analysen att laget räcker till är bekväm för den som satt ihop laget, Sundlöv gjorde själv den analysen. Jag börjar luta åt att laget är för svagt.

Jag skall inte tjata om vilka jag är tveksam till det vet ni redan. Utöver det har man bommat på centersidan, tyvärr.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: jag säger bara.. ge inte upp!!


Kom ihåg att det är långt kvar av serien. Många poäng kvar att kriga om.

Man har sett flera lag tidigare säsonger som legat sist mitt i säsongen, för att sedan klättra sig hela vägen till slutspel.
Där man ställts mot sin rival med krav på att vinna med minst 4 mål, och tillslut vinner med 6-0.
När man sedan har slagit sig vidare och gjort sig förtjänta av ett direktkval mot bottenlaget i SHL så tar man sin chans och ser till att kniper platsen i Sveriges högsta liga, och på köpet sementerar förlorarlaget i bottenskrapet!

Det går! Vi har sett det förr och det kan hända igen. 🙂 ( kanske inte för det sementerade bottenlaget)

Tack för ordet.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Hur har du då tänkt att dessa spetsspelare ska kunna producera utan vettiga centrar??? Våra centrar har ju varit så svaga att dom fått flytta ut på kanterna, och yttrar fått flytta in som centrar, och det är jävligt illa!
Heppo är definitivt ingen center!

Så JO, materialet är för dåligt, både materialet och ledarstaben är för dålig.

Jag har extremt svårt att se att vi skulle bli ett topplag med det här materialet bara vi bytte tränare. Men det är jag det
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Jo, så är det. Heponiemi, Svenningsson, Gagnon och flera andra har producerat klart bättre på en högre nivå. Ändå ser de dåliga ut. Det är inte så att alla blivit så kopiöst mycket sämre, men alla kan såklart se att de för närvarande inte presterar ens i närheten av den nivå de ska kunna.
Kommentera