1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478608 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2094915

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Hassan: I ärlighetens namn. Jag älskar rivaliteten mellan norrlandslagen och är jäkligt bitter över att MoDo, Timrå och Björklöven aldrig fick chansen att göra upp i våras. Oavsett vem som hade gått vinnande ur striden, hade det blivit ett slutspel man hade kommit ihåg.

Men jag har i ärlighetens namn svårt att förstå skadeglädjen denna säsong. Jag menar, det måste ju vara roligare att spöa oss när vi ändå kan bjuda på hyfsat motstånd, då J F K skyller förlusten på domaren etc. än då vi är ett strykgäng som även Sundsvall hade krossat och där fansen sedan länge har gett upp och slutat bry sig?

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är glad att Björklöven och Timrå ligger i topp, det känns bra mycket bättre än om låt oss säga Kristianstad och Västervik hade legat där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Bad_Brett: Jag kan inte hålla med dig i glädjen att se Björklöven i topp. För många,många år sedan när jag flyttade till Umeå, så hade jag egentligen ingen negativ syn på dem. Efter några år i stan, både på jobbet och privat mötte jag många Umebor som verkligen hatade Modo. Bl.a en person, brukade tugga fragma och hoppa jämfota och förklara för mig hur mycket han hatade Modo. Har funderat mycket varför det var så, tror att det var komplex för att Övik som mindre stad hade Modo i SHL och Umeå som större stad och Löven låg i Allsvenskan. Kanske att man formas efter den omgivning man lever i, det har jag i alla fall gjort. OM hockeyförbundet stänger hockeyn i slutet av grundserien på samma sätt som man gjorde förra vintern och Björklöven leder serien med 35poäng. Och ingen ned och uppflyttning sker, då blir jag glad !
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Bad_Brett: I stora drag är jag enig. Jag ville ändå påpeka den dåliga stilen i att leta fel hos oss när det är er det går dåligt för. Därav mitt svar till Rytter.

Vi kan kalla det lex snuttefilt
Kommentera