1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481368 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2097690

Sv: Apropå ingenting...
snowden: Jo, hade man haft facit på hand skulle man tagit många fantastiska beslut.
Samtidigt så kanske det här är ännu bättre. Det finns ett smörgåsbord av bra spelare nu. Linus Johansson är förvisso skadad, men ingen jag skulle gråta över...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ser nu det viktigaste att plocka in en center för hela säsongen, vi kan inte ta ett lån där som riskerar att dra när det drar igång.

Kommer sakna Gagnons tekningar då han var ett monster på tekningar, men det är väl just det enda han visat upp här. Men nu förstår man varför han inte kom upp i den nivå han har haft tidigare, om han spelat med sliten kropp samt haft det jobbigt med familjen och corona oro så har det nog varit svårt att göra säg rättvisa.

Tänker inte gå ut och säga "vad var det jag sa, vi skulle gjort si och så" för det går alltid att vara smartast i världen med facit i hand. Jag tycker ändå att värvningen var rätt tänkt, vi tog in en center med rutin och som kan stabilisera upp en offensiv kedja (då vi har offensiva yttrar) och vi kan inte enbart bygga på unga spelare med potential. Så värvningen som sådan och tanken bakom har jag inga problem med, sedan är det alltid tråkigt när det inte faller väl ut och spelare inte kommer upp i nivå.

Det svåra nu kommer vara att hitta en bra center, synd att Davidsson drog till Västervik, hade detta kommit några veckor tidigare kanske vi hade kunnat vara med och hugga där.

Vad kan det finnas på marknaden som är av intresse? Vi borde inte ta en lån för att ersätta Gagnon.

Min prio på värvningar:
1. Center - Tänkt för förstakedjan, ej lån
2. Back - För att täcka upp när vi har skador, lån fungerar
3. Center - För att stärka upp centersidan, lån fungerar
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
En av mina favoriter.
Kommentera