1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478892 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2099424

Sv: Södertälje- Modo 2020-11-13
Nesse: Samtidigt så tycker jag att man inte ens försöker heller. Han behöver någon eller några spelskickliga spelare bredvid sig och vi ger honom två stycken grovjobbare. Det blir väldigt viktigt att hitta en center dit eller att han får spela med Karla, Kaut eller liknande. Annars är han rätt bortkastad.

Det finns väldigt mycket att fundera på gällande kedjor. Framförallt hur de ska spela. Där tycker jag verkligen inte Omark hittat rätt alls.

Att sedan Dahlrot får fortsätta spela på samma sätt match efter match är ett gigantiskt underbetyg till Styf. Hans absolut viktigaste uppgift måste ju vara att få Dahlrot att spela enkelt, men man ser inte tillstymmelse till det. Det är fasen minst lika mycket Styfs fel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Södertälje- Modo 2020-11-13
J F K:

Är väl inte allt för upprörd, alltid surt att förlora men poäng idag var en bonus.

Vi måste vara realistiska när vi möter ett formstarkt och bra Södertälje utan förstacenter, utan Kaut, Viklund, Mikkelson och Enström samt med en helt matchotränad topp6 forward.

Plocka bort motsvarande från valfritt lag i serien och det är en rejäl försvagning. Vi saknar speciellt Viklund och Mikkelson i dessa typer av tuffa bortamatcher.

Det viktiga nu är att snart få in en center för resten av säsongen, sedan borde vi börja scouta en ersättare till Kaut. Blir intressant att se vad som händer i serien när lånen drar, antar att mora och bik kan vara vinnarna och vita hästen, Västervik, Södertälje, Almtuna kan vara de stora förlorarna.
Låst ämne

Sv: Södertälje- Modo 2020-11-13
J F K: alltså, vad ska tränarna göra? De har sin trupp att jobba med och den består inte av helgjutna spelare direkt. Dahlroth kommer inte att kunna coachas till en bra spelare...finns tyvärr ingen potential.
Låst ämne

Sv: Södertälje- Modo 2020-11-13
J F K: Varför spelar men inte Åhström med Svenningsson? Åhström är kanske vår smartaste spelare tycker jag. Han känns som en som kan lyfta andra.

SSK är bra så det är som det är. För många utvisningar blandat med direkt svaga inviduella insatser av vissa backar tycker jag är grund problemet.

Sen är det bara 1a kedjan som gör poäng...
Låst ämne

Sv: Södertälje- Modo 2020-11-13
J F K: Dahlroths svaghet är just hans kladdighet. Han försätter laget i svårigheter. Det var det bärande skälet till att han fick lämna Timrå.
Låst ämne