1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481386 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2102200

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ingen kan klandra dig för att du är okunnig när det gäller Timrå. Madsen är en av många nyckelspelare i laget. Han har en enorm arbetskapacitet både defensivt och offensivt kombinerat med ett bra spelsinne. Ohlsson är beroende av rätt omgivning. Han var lysande som BP-spelare förra säsongen och lever mycket på sin snabbhet. I övrigt väldigt begränsad. Inget märkvärdigt skott och ganska medelmåttig teknik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: Fast att säga att Ohlssons skott inte är märkvärdigt är fel, han har ett bra skott, resten kan man hålla med om.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: Vilken högoddsare att ni gör allt ni kan för att misskreditera killen som lämnade er för rivalen.
Den såg man inte komma!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: Madsen har inte bra spelsinne. Det han kan ha är rutin, men bra spelsinne har han inte. En av de med sämre spelsinne vi hade på den tiden han var hos oss. Spelsinne är ingenting man förbättrar rejält på äldre dagar, som man kan göra med fysiska egenskaper. Däremot kan rutinen och framförallt kunskapen om spelsystemet göra att man ändå åker rätt.

Men, håll diskussionen på er sida. Jag förstår att det är jätteroligt att hänga här då sidan är håller högre kvalitet, men kör på er sida när ni så uppenbart mest är här för att tråka oss. Undrar hur många år det ska gå innan ert mindervärdeskomplex och behov av att hävda er går ur? Min gissning är.... Aldrig, tyvärr.
Kommentera