1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481336 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2102283

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: så länge inte köplöven går upp och vi inte åker ur är jag nöjd. Sen om dom missar SHL pga covid eller om dom faller på annat grepp spelar mindre roll. Hoppas dom faller i det sista och ekonomin kraschar för dom. Det bästa vore om ligan stängs en match innan avgörandet och hela säsongen ogiltigförklaras. Då svider det som mest i plastklubbens börs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Men lilla gubben, vad bitter du verkar vara över att vår sportchef har lyckats och er misslyckats hittills. Tror MODO och Björklöven spenderat ungefär lika mycket pengar på trupperna och vi kan ju se vem som lyckats bäst. Löven klarar sig utan publik hela säsongen har de redan sagt så ingenting att oroa sig över ekonomin.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Jag tror dock att Timrå ligger klart sämre tilll än Löven ekonomiskt. Till skillnad från oss så har Nubben satsat ganska mycket på truppen i år och man gick back ekonomiskt ifjol trots fallskärmen.

Men, jag hoppas också att det inte blir Löven som går upp. Precis som Skellefteå under sin storhetstid, så verkar västerbottningarna i Umeå inte kunna hantera framgång utan att bli ohyggligt kaxiga.
Kommentera