1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2102318

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Vi har dock en helt ny tränare och ass och det syns att det kommit in en mer kreativ idé som tagit tid för löven att få grepp om och är inte riktigt där än.

Det jag menar, jag krävde inte tillbaka pengar och vet att det bara var 53 av typ 2700st som gjorde det. Löven har ett kapital och eftersom kapitalkravet är borta inför nästa säsong så är det bara att få det att gå runt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Inte varit inne på länge. Men ser att du fortfarande bidrar med skratt. Förtroende ingivande insikt ”Löven har ett kapital”. Det är framförallt inte för kapitalkraven från hockeyligan det är viktigt att hålla det på den nivån, det är enligt svensk lag. Oavsett om man blunder för situationen i världen och dess konsekvenser, det är inte så svårt att inse att publik tappet är enorma intäktsförluster för alla. Tycker den frånvarande kommunikationen från många lags håll snarare är oroväckande är lugnande. Bara för man verkar delvis ignorera verkligheten blir den inte mindre verklig. Det kommer hända oavsett. Att inte ha en plan och vara oförberedd för dessa scenarion gör detsamma det hindrar det inte heller från att hända. Det känns lite läskigt hur alla är ”chockade” och tagna på sängen av restriktionerna osv. Så ja, helt klart oroande hur det faktiskt kommer stå till när väl denna säsong summeras. Oavsett om man trollar fram pengar och räddas av ”externa finansiärer” är det för man från början tagit vatten över huvudet och det är inte en bra verksamhetsstyrning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Missförstå mig rätt, jag tycker löven och framförallt Kentä har gjort en ruskigt bra fjolårssäsong och är inne på att göra en lika bra säsong mycket tack vare att ni fått behålla stommen och kryddat med Possler, Grundström, Rahimi och några till, i den aspekten ska ni ligga före oss, Modo har en bra bit kvar men som vi alla vet så är långsiktighet i princip allt här i hockeyallsvenskan så vi får nog ta ett par år till i As innan vi kan utmana om Shl på allvar det är liksom bara att inse när man blivit söndervärvade.

Sen ang kapitalet så hålller jag med, har även sagt det förr att jag tror allsvenskan klarar pandemin och uteblivna publikintäkter bättre än lagen i Shl mest eftersom klubbarna i As är mycket mer medveten om sin ekonomi.
Gäller såklart inte alla men nog det flesta.
Kommentera