1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478817 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2102350

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ni är inte så långt ifrån egentligen, krydda med några spelare och få bort förlorarmentaliteten där allt studsar emot genom ett par raka segrar så kan ni snabbt klättra. Att slåss om segern i grundserien kanske är kört men i slutspelet är ni ändå en av favoriterna tror jag. Skulle vi gå upp t.ex. så kommer ni få ner ett otroligt sargat SHL lag ekonomiskt istället. Tror laget som åker ur SHL i år kan ha några tunga år framför sig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Att ta sig till slutspel känns som givet, topp 6 är inte heller omöjligt på något vis. Sen tycker jag att vi ska hålla på pengarna den här säsongen förutom en till bra center bara för att få ett fungerande bygge. Åtminstone med våra egna mått mätt så har vi förmodligen en väldigt billig trupp. Mikkelson som antogs ha en hög lön, ligger på 50k och vi sitter med en ordinarie trupp som består bland annat av 3 billiga lån och 6-7 unga spelare som inte kan kosta mycket. Tror vi kan ha extremt bra ekonomiska förutsättningar jämfört med resten av ligan framöver, förutsatt att hockeyn överlever.

Egentligen så behöver vi få tillbaka några ordinarie backar först och främst. Det är fullkomligt ohållbart att spela på 6 backar varav 3 är juniorer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Apropå absolut ingenting. Varför blir alla målvakter(fotboll/hockey) så extremt törstiga varje gång dom släppt in ett mål? fick dom vätskebrist precis innan målet? Finns inte en målvakt i stora lagidrotter som inte måste ha vatten när dom blivit överlistade. Eller är det nån form av nappflaska-syndrom, man söker trygghet när det går lite emot. Hoppas Sune Ödling eller nån annan legend kan sprida ljus över denna eviga fråga.
Kommentera