1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2113891

Sv: Kristianstad - Modo 2020-12-16
Gavelo:

Tycker ändå att den kedjan varit helt ok. Vi har provat spelarna på lite olika positioner men de verkar inte passa in i någon annan formation annat än med varandra.

Det man skulle önska är att Aagaard hade lite mer playmaking egenskaper så skulle kedjan bli ännu bättre. Det som saknas är någon som kan fördela puckarna och diktera tempot i spelet, nu är det lite mycket tuta och köra.

Men nu är det som det är och vi lär få se denna kedja ända till slutet på denna säsong.

Men nog känns det som att både Aagaard och Hedberg har svagt stigande formkurvor, bara hoppas att de kan komma igång ännu mer och dra med sig Svenningsson.

Det viktigaste nu är att hitta två lekkamrater till Karla så vi får en ledande förstakedja.

Börjar vi där och får en kedja som byte efter byte hotar motståndarna tror jag även andra kommer att växa lite.

Sedan måste vi få tillbaka våra försvarare, klart att Dahlroth, Enström och Viklund saknas för att skapa mer konkurrens om platserna.

Sedan har Corrado tappat efter sin inledning, han är stabil men inte mer än så just nu, där har Lindgren verkligen stigit fram och är vår bästa försvarare just nu sett till senaste matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-12-16
Rytter: Vem saknar Dahlroth? Jag hoppas han inte behövs en sekund till på isen. Lindgren har blitt allt bättre, kanske den bäste backen just nu - Corrado offensiv, defensiva brister. O ja, en redig Center behövs! Men vem?
Kommentera

Sv: Kristianstad - Modo 2020-12-16
Rytter: Lindgren kanske blir en bra center
Kommentera