1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484021 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2115548

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Smurfen: klarade oss från utv där i kontringen iaf
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Heyerdal:

Men vi får väl ändå köpa att det blir svårt att vinna matcher med detta lag vi använder oss av under bortaturnén. Att ta en seger här och där med detta gäng går nog men det är för lite spets om man ska sig till ett slutspel och ha något där att göra.

Vi saknar alltså: 3 ordinarie backar och vi spelar endast med 4 etablerade backar samt 2 juniorer. Framåt saknar vi 3 etablerade forwards efter Kaut, Heppo, Gagnon lämnat. Plocka bort motsvarande i varje lag och det blir svårt att vinna matcher.

Nej nu får fan Glader och Widebro ge klara besked hur man tänker runt denna säsong, tänker man satsa och värva för att få ihop ett slagkraftigt lag eller ger man upp denna och siktar på att överleva.

Det behövs 2 centrar och gärna en ytter för att få spets i två kedjor. På backsidan måste vi först och främst få tillbaka de skadade och eventuellt försöka bygga om med 1-2 namn (dock blir det svårt att skicka spelare detta år). Tror dock att försvaret kommer bli bättre med bättre forwards och de vi har ska hålla för att spela stabilt försvars spel, tror nästan att det är coachen vi ska skylla på här och inte spelarna.

Klarar inte Glader att hitta namnen vi behöver in till laget tycker jag det är läge för honom att kliva åt sidan. Han började helt ok som sportchef och tog in rätt spelare samt hittade Tambellini, Bartosak, Kanagsniemi, Belov som alla får godkänt. Men i år när han skulle få bygga om truppen så satt han ett intressant lag på banan men tränarrekryteringen var helt fel, mycket sabbades nog där med allt strul det innebar.

Blir väldigt spännande att se vad dom presenterar imorgon, dags för glader att bevisa något annars ska han hänga löst.
Låst ämne