1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480904 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115644

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Gavelo:

Var Olofsson tänkt som utfyllnad i laget? Då är jag intresserad av vem i förra årets trupp som var tänkt som andracenter bakom JJ. Snälla upplys mig om det, då jag tycker det är solklart att han var värvad som en topp6 forward och inte utfyllnad.

Jag gissar att man värvade Olofsson förra året för att ta plats i en andrakedja eller aspirera på förstakedjan beroende på hu JJ presterade och Olofsson utvecklades.

Glöm att han var värvad som utfyllnad.

Du vet fortfarande inte vad Rockwood är tänkt som, är han tänkt att ta in nu för att sedan avvakta ifall vi får lös något bättre från AHL eller kanske ett SHL lån och ska spela i andrakedjan som Olofsson. Eller ifall vi får tillbaka Heppo som ska leda förstakedjan.

Det är ju bara du som förutsätter att han ska klassas som en stjärnvärvning och vår förstacenter ända till slutet av säsongen, det vet vi inte innan säsongen är slut och man har fått se vilka planer Glader hade.

Om Söderlund lever på snabbheten, har du sett Rockwood kan han vara tillräckligt snabb och spelsmart för att komma undan det fysiska och skapa ytor åt sig och sina lagkamrater.

Det är en chansning ja, men det jag irriterar mig på är att man på förhand ska vara så jävla negativ och komma med konstiga påståenden som att "han har aldrig lyckats leverera i AHL" när han bevisligen presterat bättre än många andra som är poängspelare i HA. Vad får man ut av att vara överdrivet negativ, är det att få chansen att säga vad var det jag sa? Kan man inte vänta och låta honom visa vad han går för först och främst.

Du hyllade ju Matias Sointu som en bra värvning när Oskarshamn värvade honom och detta var ju spets och ifrågasatt varför inte Modo värvade liknande när vi låg illa till, jag vågar lova att Rockwood kommer göra mer poäng än honom och är betydligt mer spets på pappret och i verkligheten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: För det första, jag jag aldrig nämnt Mattias Sointu så där har du nog blandat ihop mig med någon annan.

Olofsson ville ha en nu utmaning, en nystart och någon som man kunde förädla och dra nytta av , såklart var ha tänkt att kunna användas i någon av dom 6 första forwardsplatserna men inte som en bärande spelare, obegripligt att du inte ser skillnaden!
Modo plockade in Tamby och kangas, varför gjorde man det om nu Olofsson var ett sådant stjärnskott enligt dig?!
Jag har inte sett Rockwood men inte någonstans nämner man att han är en supersnabb spelare och därför får man anta att han kommer få problem i det fysiska spelet, men såklart kan han vara otroligt starkt eller vara bra i närkamperna ändå och då kan han såklart komma undan med mycket men även där väcks stora frågetecken varför han inte kommit någon vart i sin karriär, han är trots allt 25 om han nu har dessa skills?!

Sen har Glader sagt idag att man letat center rätt länge så att detta är en direkt ersättare till Gagnon känns helt självklart, och att han även hoppas att Heponiemi kommer tillbaka, så ja detta är vad jag förstår en direkt ersättare till Gagnon som var våran 1a center och därför klassas han som stjärnvärvning och det är nog endast du som har svårt med att det är så.


Sen blir jag lika irriterad när man ska argumentera emot vad andra tycker och tänker, vi är väldigt många som är skeptiska till denna värvning just för att han inte ens etablerat sig i Ahl, och senaste säsongen blev ett bottennapp i ligan, visst ska man inte döma någon på förhand men det anser jag inte att någon gjort, men en viss skepsis har nog dom flesta.

Jag kan nog tala för alla när jag säger att jag hoppas innerligt att han blir en fantastisk spelare för laget och att han kan stanna ett par säsonger så vi har något att bygga på, det finns såklart en stor skepsis men slår detta väl ut så har Glader jävlaranamma fingertoppskänsla delux
Låst ämne