1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2126627

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
AddMan: Handlar det (som jag har trott i många år) att spelarna inte vill tävla ända ut så är det ju en stor skandal från arbetsgivarna också !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Smurfen: Pinsam match, precis som majoriteten av alla matcher hela säsongen. Det här laget är så jävla snålbyggt, felknullat, oinspirerat och saknar helt ledarskap på ALLA plan! Jag hoppas att widebro och glader lämnar in avskedsansökan i samma sekund som tåget går, dvs någonstans i mitten på februari.

Laget är så fruktansvärt skräp att jag skämtar inte att dom skulle fan inte slå vinnarna i tvpucken i fyra raka matcher. Ska man tigga pengar hos sponsorer mm krävs det att man levererar därefter. Detta är som att betala för fryst lasagne på en trestjärnig Michelin krog till Michelin priser.

Jag kräver ursäkt , SPETSÅTGÄRDER, och RESULTAT! Ställ tex hellre in valfri stjärna från damlaget på Styfs backplats.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Smurfen:

Det där med att spelare inte vill tävla tycker jag ofta är skitsnack. Visst det finns Pavel Brendl typen men ser inte dessa i vårt lag.

Tror mer det handlar om en coach som tappat gruppen eller inte kan förklara/styra spelarna så de blir obekväma och åker runt och funderar för mycket och blir passiva.

Skulle vi få in en riktig ledare som headcoach skulle nog vi se ett annat lag.
Kommentera