1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480040 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126640

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Smurfen: Pinsam match, precis som majoriteten av alla matcher hela säsongen. Det här laget är så jävla snålbyggt, felknullat, oinspirerat och saknar helt ledarskap på ALLA plan! Jag hoppas att widebro och glader lämnar in avskedsansökan i samma sekund som tåget går, dvs någonstans i mitten på februari.

Laget är så fruktansvärt skräp att jag skämtar inte att dom skulle fan inte slå vinnarna i tvpucken i fyra raka matcher. Ska man tigga pengar hos sponsorer mm krävs det att man levererar därefter. Detta är som att betala för fryst lasagne på en trestjärnig Michelin krog till Michelin priser.

Jag kräver ursäkt , SPETSÅTGÄRDER, och RESULTAT! Ställ tex hellre in valfri stjärna från damlaget på Styfs backplats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Styf eller inte... vem har satt honom som ansvarig? Jo, Glader. Som en nödlösning efter att hans första lösning, Ville, var det sämsta som någonsin hänt Modo. Ja, det kan vara en överdrift.

Men vänta här nu, sa inte Widebro att det var han och styrelsen som anställde Ville och Glader inte skulle ha någon skuld? Antingen stämmer det och Glader har inte full styrning över lagbygget, eller så försöker man skydda Glader efter ett rejält misstag, det har blivit några stycken nu.

Glader har också blivit anställd av någon. En helt oprövad sportchef som just nu är ute på mycket hal is.

Vad vill jag säga med det här? Problemen sitter högt upp och rinner ned. Inte nödvändigtvis Widebro kanske jag behöver uttrycka så ingen medvetet misstolkar mig. Ingen nämnd ingen glömd.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Frontschwein: Widebro har ingenting med sporten att göra. Noll. Han är vd för arenabolaget i princip.
Gnäll i sådana fall på styrelsen som borde kräva någon form av plan från Glader, alternativt byta ut även honom.

De tre musketörerna Glader, Styf och Omark har tagit sig vatten över huvudet och vägrar förlika sig med det faktum att man inte räcker till. Pers pinsamma intervjuer mot Västervik och nu BIK ger inte sken av en tränare som vet vad han sysslar med.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Frontschwein: Den sista i föreningen att måste lämna är ändå Widebro !
Han är väl den som verkligen ser till att vi håller oss lite ovanför vattenytan !
Kommentera