1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

346026 inlägg · 3898 ämnen

Inlägg #2126684

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter: Jag köper att Widebro inte ska ha någon skuld, men det är Glader som har satt ihop alla tränarstaber som varit i år, får vi hoppas, och det är han som har byggt laget. Det är också han som tillåter det att fortgå. Han ska definitivt skyllas på. Och är det inte han som bestämmer utan Widebro och styrelsen så ser jag inte varför han ska vara sportchef om han inte får bestämma.

Det som stör mig enormt är att Modo hittade en bra väg med två erfarna herrar i Sundlöv och Hellkvist, och när dom lämnar så går man till raka motsatsen, en sportchef som aldrig sportchefat utan haft ett självspelande piano i SDHL samt en huvudtränare som varit huvudtränare i femton minuter-en kvart och inte kan varken svenska eller engelska, och när han chockartat inte funkar och lämnar så ersätter man honom med en annan oerfaren person. Modo har inte lärt sig något på alla år.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Bobby_Good:

Håller med dig. Men i läget vi är nu måste vi rädda det som räddas kan. Att skicka glader nu direkt gör varken från eller till för lagets prestation. Han kan få gå efter säsongen.

Det vi däremot borde gjort är att tagit in en huvudtränare när det var uppenbart att Styf inte håller.

Widebro har ansvar för att utveckla klubben och sköta ekonomin, det gör han med bravur så honom ska vi vara rädda om. Hoppas dom lärt sig något av deras rekryteringar och minimerar misstagen framåt.

Glader kan vi ifrågasätta då han blandar och ger, det som stör mig mest är tränarfrågan och hur han agerat i den. På värvningsfronten tycker jag ändå att han får ok i betyg. Men skulle inte säga så mycket om han byts ut efter denna säsong.

Tränarna behöver jag inte säga så mycket om då jag tycker det är där det största problemet ligger och anledningen att vi inte presterar.
+2
Kommentera