1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

345965 inlägg · 3898 ämnen

Inlägg #2126707

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Bobby_Good:

Håller med dig. Men i läget vi är nu måste vi rädda det som räddas kan. Att skicka glader nu direkt gör varken från eller till för lagets prestation. Han kan få gå efter säsongen.

Det vi däremot borde gjort är att tagit in en huvudtränare när det var uppenbart att Styf inte håller.

Widebro har ansvar för att utveckla klubben och sköta ekonomin, det gör han med bravur så honom ska vi vara rädda om. Hoppas dom lärt sig något av deras rekryteringar och minimerar misstagen framåt.

Glader kan vi ifrågasätta då han blandar och ger, det som stör mig mest är tränarfrågan och hur han agerat i den. På värvningsfronten tycker jag ändå att han får ok i betyg. Men skulle inte säga så mycket om han byts ut efter denna säsong.

Tränarna behöver jag inte säga så mycket om då jag tycker det är där det största problemet ligger och anledningen att vi inte presterar.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter: Jag gillar Glader, men han måste erkänna att klubben nog snålchansade vilt med lånen på Heponiemi och Kaut, då vi alla satt och väntade på en ny dyr förstakedja. Gagnon känner jag, var en Ville-värvning, men det är för dåligt rekryterat när det kommer till denna klubb. Har all respekt för kaoset som blev när våra bästa lirare drog innan säsong. Glader har ändå varit lugn och avslappnad precis som Trump. Respekt där....
+9
Kommentera