1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

345091 inlägg · 3897 ämnen

Inlägg #2126791

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
jonsson: Bevisligen tar man inte detta på allvar, man spelar med för många inte tillräckligt bra juniorer samt att man bryr sig inte om att förstärka en undermålig centersida.
Backsidan är för skral och saknar uppenbarligen bredd, det har man heller inte gjort något åt.
Allt detta har skett under en allt för lång tid och nu kan det vara för sent att åtgärda.

Vi har seriens bästa målvakt men läcker som ett såll bakåt, hur hade det sett ut med en medioker keeper???
Det vill man nog helst inte veta!
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Robin Ztorken L: Jag håller inte helt med i och med att vi inte ser hur pengasituationen ser ut. Kanske har vi inte råd att köpa massor av nya spelare när vi drabbas av skador.

Det jag tycker man inte inser är att man inte kommer få igång det här Hellkvistspelet som man drömer om. Man hör Styf älta om aggressivitet och snabbare pass upp i banan, men alla kan väl egentligen se att problemet ligger inte i snabbare uppspel. De ligger i den defensiv som nästan för varje omgång blir allt sämre. Vi riskerar inte division ett med tanke på det försprång vi har till lagen under och att de spelat fler matcher. De tar rätt få poäng per match och det ska oerhört mycket till för att de ska komma ikapp.

Tänk om man kunde släppa prestigen och blir ödmjuk. Fråga kompetena personer som ser alla matcher och brinner för Modo i och med att man verkar helt sakna idéer på hur man går vidare.

Ja, förutom att Piva som andretränare ska mirakulöst lösa detta alltså. En tränare som under de tio år som gått sedan han tog upp Rögle inte kommit längre än division och där fått sparken.
+2
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Robin Ztorken L: Bra inlägg. Jag är också förvånad att MoDo inte släpper på handbromsen. Som flera nedan redan skrivit, så är förtroendet för Widebro 100%. Litar på honom att inte flumma iväg ekonomiskt. Känner dock att klubben är farligt ute om de inte visar sponsorer och supportrar att de är villiga att satsa för att vinna. Behöver inte alltid vara nya spelare, men även att tränare byter plats, annat smartare spelsystem som passar truppen vi har, högre kravställning etc....
+3
Kommentera